Eva Kleman: Tänään elän

  • tanaan_elan

Mitä tiedät huomisesta? Et useinkaan kovin paljon, mutta tänään elät. Tänään on mahdollista muodostaa nykyhetki, joka antaa uusia oivalluksia, josta tulee mielekäs, kiinnostava ja hivenen tärkeäkin. Myös vähässä.

Kolmannessa kirjassaan Tänään elän Eva Kleman pohtii jälleen oivaltavasti ja pilke silmäkulmassa vaiheita matkan varrelta, monesti herkkiäkin, suuntana elämä. Näitä kolmea kirjaa voi hyödyntää päivittäisissä lukuhetkissä koko vuoden, vaikkei tekstejä olekaan määritelty tietyille päiville.

Christina Kjellgrenin hienot akvarellit elävöittävät ja syventävät jännittävästi kirjallista ilmaisua rikkaalla muoto- ja värikielellään.

 

Eva Kleman on kirjailija, opettaja ja julistaja, mutta ennen kaikkea intohimoinen elämään kätkeytyvän toivon julistaja. Yhdessä miehensä kanssa hän on aiemmin johtanut Pelastusarmeijan työtä Suomessa ja Ruotsissa. Tällä haavaa hänen työpaikkansa on Lontoossa Pelastusarmeijan kansainvälisessä päämajassa, missä hän yhdessä miehensä kanssa vastaa Pelastusarmeijan työstä Euroopassa. Häneltä on aiemmin julkaistu samassa sarjassa kirjat Omin silmin (Päivä 2014) ja Nyt aamu tulee useammin (Päivä 2015).

 

Suomentanut Mirja Sevón.

 

ISBN 978-952-475-903-8

Luokka 24

Sivuja 150

Kovakantinen, 134 x 210 mm

Hinta 25 €

 

Päivä Osakeyhtiö

 

Kysy kirjakauppiaaltasi tai tilaa: nettikirjakauppa.com