Eva Kleman: Idag lever jag

  • idag_lever_jag

Vad vet du om morgondagen? Oftast inte speciellt mycket, men idag lever du. Idag finns det möjlighet att forma ett nu som ger nya insikter, som blir meningsfullt, intressant och en smula viktigt. Också i det lilla.

I sin tredje bok Idag lever jag fortsätter Eva Kleman att med både insikt och humor resonera med läsaren om den många gånger bräckliga vägen framåt, i livets riktning. Tillsammans utgör böckerna, utan datumangivelser, daglig läsning för ett helt år.

Christina Kjellgrens utsökta akvarellmålningar berikar och fördjupar på ett spännande sätt texternas uttryck, genom sitt rika form- och färgspråk.

 

Eva Kleman är författare och kommunikatör, men i första hand en hängiven förkunnare av livets hoppfullhet. Tillsammans med sin man har hon tidigare varit ledare för Frälsningsarméns arbete i Finland och Sverige och just nu finns hennes arbetsplats i London och Frälsningsarméns internationella Högkvarter där hon tillsammans med sin man ansvar för Frälsningsarmén i Europa. Eva har tidigare i samma serie publicerat böckerna Med mina ögon (Päivä 2014) och Det blir morgon oftare än förr (Päivä 2015).

 

ISBN 978-952-475-904-5

Kl 24

Sidor 150

Inbunden, 134 x 210 mm

Pris 25 €

 

Päivä Osakeyhtiö

 

Anlita din bokhandel eller beställ: nettikirjakauppa.com